Min vægt

Leve for at spise, spise for at leve!

Jeg levede for at spise!!

Det der gjorde mig glad var bare at spise… Og det der gjorde mig ked af det var det jeg lige havde spist!!

Hvornår min overspisning og misbrug begyndte husker jeg faktisk ikke, jeg tror det er kommet langsomt hen af vejen. Jeg har på en måde nok fortrængt hvornår det skete!

Jeg har i så mange år jeg husker trøstet mig med mad, var der noget jeg var ked af og trist over, så spiste jeg, og det skulle gerne være så usundt som muligt.
Og når jeg var mega glad og alt gik godt så skulle det fejres med lige så usundt mad!! Både til hverdag og fest!

I indkøbskurven røg der altid usunde sager i, jeg kunne ikke gå forbi reolen med slik, kager og chips uden at købet noget med hjem.
Og jeg skulle da også lige have en bar eller lign. at spise i bilen fra supermarkedet og hjem. Papiret røg ud af vinduet! FY! eller i lommen så ingen kunne se jeg havde spist det når jeg kom hjem, jeg tog kun en bid af chokolade baren når der ikke kørte nogen ved siden af mig, for hvad ville de nu tænke når de så en meget stor pige sidde i hendes bil og spise en chokoladebar?!

Jeg tænkte over hver en ting jeg gjorde og spiste, altså jeg tænkte ikke hvad godt det gjorde for mig! Men jeg tænkte at udadtil der skulle jeg ikke være hende der havde dette misbrug og afhængighed! Men min omgangskreds kunne jo godt se jeg blev større!

Imens jeg sidder og skriver kommer jeg endda i tanke om at jeg ofte har haft slik i tasken, gået ud på et toilet og spist i smug!! Hvis det ikke kaldes misbrug, så ved jeg ikke hvad det hedder 🙂

Jeg kunne gå til langt op på dagen uden at spise noget, men når sulten så meldte sig, så skulle der spises og det var store portioner. Til aftensmad kunne jeg spise en ret stor portion, men efter den skulle jeg også gerne have en snack, og ofte endte jeg med at spise natmad igen inden jeg gik i seng.
Når jeg spiste slik, kager og chokolade kunne jeg ikke bare nøjes med lidt… Nej nej jeg gik all in! Men det eneste resultat at jeg blev hammer ked af det bagefter og kunne banke mig selv hårdt oven i hovedet!! Men lærte jeg noget af det? Nej…

Jeg var afhængig af mad og sukker, fik jeg ikke nok dirrede min krop indvendigt, jeg blev utilpas og vred.

Dette var lidt om mit mad og sukker misbrug.

Min historie #2 er jeg ved at skrive på, og kommer snart på bloggen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Min vægt