Yndlings madpakke
[easy-image-collage id=318]
Madpakker
Jeg er typen der ikke gider sætte tænderne i en tør intetsigende madpakke 🙂
Der skal gerne være knald på farverne, smage godt og ikke mindst være sundt.
Jeg laver stort set altid salat som madpakke.
For at gøre det nemt steger jeg en ordenligt omgang kylling søndag aften, så har jeg kylling til mange dages madpakker, så er det kun salaten jeg lige skal snitte aftenen inden, når jeg laver min madpakke.
Marinerer ofte min kylling med enten:
1: Jordnøddeolie, karry og frisk hvidløg, lidt salt
2: Rød peberfrugt, hvidløg, rød chili frugt, lidt salt. Blendes sammen i stavblenderen til en masse og vendes med kyllingen på panden.
3: Grøn peberfrugt, tørret limeblade, hvidløg, forårsløg, grøn chili frugt, lidt salt Blendes sammen i stavblenderen til en masse og vendes med kyllingen på panden.
Jeg steger altid kylling i jordnøddeolie, syntes simpelthen det får en helt fantastisk smag.
Ingen kommentarer endnu