Sukkerfri kikærte brownie
Sukker og glutenfri kikærte brownie
Opskrift:
250 Gram kikærter
7 Stenfrie dadler (uden sten)
3 spsk kokos
3 spsk grovvalsede havregryn
2 spsk smeltet kokosolie
2 spsk sukrin gold ( kan købes her)
1 tsk Bagepulver
1 tsk vaniljepulver (kan købes her )
70 gram sukkerfri chokolade
knivspids salt
Fremgangsmåde:
Start med at bland kikærter, dadler, kokosolie og blend det sammen med stavblenderen til en ensartet masse. Herefter tilføjes de øvrige ingredienser, og det røres grundigt sammen.
Det hele bliver til en fast der kan formes med hænderne.
Fordel dejen på en bageplade (med bagepapir) hvor du former en firkant eller bruger en form på ca 20×20 cm. ca. 3-4 cm høj.
Bages i ca. 15 min ved 175 grader.
Pyntes med frisk frugt 🙂
Ingen kommentarer endnu