Cremet sund kyllingegryde med portobellosvampe.

Falafel burger i grøntsags fladbrød

 

Grøntsagt burger med falafel

 

Det skal du bruge:

Falafel:

1 dåse kikærter
1 bundt persille
4 fed hvidløg
½ løg
½ grøn chilifrugt
1 tsk spidskommen
1 spsk Husk ( jeg har brugt den fra linuspro)
½ tsk salt

Grøntsags fladbrød:

125 gram broccoli
1 x æggehvide
1 spsk husk
lille håndfuld revet ost

Fremgangsmåde:

Falafel:

skyl kikærterne godt igennem og hæld dem i en skål. skær løget ud i mindre stykker, press hvidløget og tilsæt persillen. stavblend det hele til det bliver en tyk mos. tilsæt krydderier og husk og lad det trække min. 10 min.
Form falaflerne i ønskede størrelse, og lig dem på en bradepande med bagepapir, pensel dem med lidt olie.
Skal bages ca 20 min. ved 220 grader.

Grøntsags fladbrød:

Stavblend broccolien (rå) til den får en ensformig konsistens, tilsæt ost, husk,  ægge og salt. og bland det godt sammen. Lad også dette trække i min. 10 min.

Form dem flade ca 1½ cm i tykkelsen i ca. burgerbolle størrelse.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Cremet sund kyllingegryde med portobellosvampe.