Falafel burger i grøntsags fladbrød

Sunde alternativer

 

Alm. pasta vs. Kina radise pasta

 

Som jeg har skrevet før, så fandt jeg hurtigt ud af da jeg ændrede min livsstil at der er utroligt mange kalorier i produkter som  f.eks. pasta. og jeg måtte finde alternativer, for ellers ville jeg aldrig føle mig mæt. Min mave var vant til at få store mængder mad så skulle finde på noget der gav volume i min mavesæk men samtidigt ikke indeholdt alt for mange kalorier.

I dag vælger jeg meget hellere grøntsags spaghetti frem for alm spaghetti/pasta, både fordi jeg er rigtig vild med det og for det andet så tåler jeg ikke produkter som pasta ret godt grundet hormon sygdom.

Måden jeg tilbereder kina radise pasta på er følgende:

Jeg bruger min spiraliaizer til at få de fine spaghetti lignede strimler, hælder dem i en skål og hælder kogende vand over dem og lader det trække i 5 min. med salt.

Kina radise kan godt være lidt stærke i smagen hvis du spiser dem rå, men efter tilberedning forsvinder den stærke smag fra dem.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Falafel burger i grøntsags fladbrød