Blomkåls wrap med kikærte/ærte falafel
Opskriften er til 1-2 personer.
Opskrift på falafel:
175 gram kikærter (på dåse)
100 gram ærter
1/2 løg
2 fed hvidløg
1 spsk Fiberhusk
salt, spidskommen og evt lidt chili.
Bland alle ingredienser sammen i en skål, og blend det med stavblenderen.
Lad massen trække i min. 15 i køleskabet.
Formes i ønskede størrelse og ligges på bageplade (med bagepapir)
Bages i 20 min ved 200 grader (vendes efter 10 min)
Opskrift på wrap:
150 gram rå blomkål
1 x æggehvide
10 gram revet ost (cheasy 13 %)
salt
Skær blomkålen ud i mindre stykker så de er nemmere at blende, og tilsæt de andre ingredienser. Det hele blendes med en stavblender. Fordel massen på en bageplade med bagepapir i et jævnt lag.
Bages ca. 15-20 min ved 200 grader.
Ingen kommentarer endnu